• E hia nga wa pai ki te huri i nga kakahu o roto?

E hia nga wa pai ki te huri i nga kakahu o roto?

Ko te kakahu koroka he kakahu piripono hei whakamarumaru i nga u, a, ko te whakakapinga o te koroka i te wa e pa ana ki te hauora o o tatou uma.
Ko te tikanga, ko nga wahine he maha nga wa ki te whakarereke i nga kakahu o roto, me whai i runga i nga kakahu o roto o enei tikanga e 5 ki te whakawa:
1.Ko te porowhita o raro he raru rawa
Mena he tino uaua te raro o te taiapa, he ngawari ki te arahi ki te kakea o muri, na tenei wa ka ngana ki te huri i etahi o raro o te whaa whanui, ka taea te whakanui ake i te tautoko me te pumau, engari ki te marara me te taurite. te ngako huri noa i te uma.
2.Ko nga kapu ka neke ake
Ki te kitea e koe e tou ake, rere ki runga tonu, pea tenei te raruraru o to koutou whiriwhiri o underwear, pea i roto i te hoko o underwear kihai i tamata i runga i, hua i roto i te rahi o underwear i runga i te kōwhiringa o te he.He papaku rawa ranei nga kapu ka whiriwhiria e koe, ka rewa te kakahu o roto ki runga i to uma ano he pereti.
3.Uuma he nuku
Mena kei te mau koe i nga koroka mowhiti maitai tuku iho, a i muri i te wetewete o te koroka, ka kitea e koe he tohu whakakai maitai kei runga i tou uma, na te tikanga kaore i te pai te rahi o to kakahu, katahi ka roa te whakakopeketanga a te mowhiti maitai. ka puta he huringa i roto i to uma ka pa te ahua o to uma.I tenei wa me ine ano koe i to kopu, whiriwhiri i te rahi o nga kakahu o roto, ka taea ranei e koe te whakamatau i tetahi kakahu rino kore-kore, ka taea e koe te whakakore i tenei raruraru.
4. He maha nga wa ka paheke nga here
I te mea he rereke nga momo pakihiwi o tatou katoa, no reira me whiriwhiri nga momo pakihiwi rereke i nga momo kakahu o roto, hei tauira, ko nga tangata whai pakihiwi pahekeheke me aro nui ki te hoahoa o nga whitiki o roto, me ngana kia kaua e whiriwhiri i nga here i tawhiti rawa atu i te ko nga kakahu o roto, whiriwhiria te ahua o nga here kore-paheke, te whanui whanui ranei, kia kore ai e ngawari nga here ki te paheke.
5.Underwear kapu kau pouaka pēhanga ranei
Mena he putua nga kapu o roto, ko te tikanga he nui rawa nga kapu o roto i whiriwhiria, a ki te puta nga tohu o te pehanga o te pouaka, ko te tikanga he iti rawa nga kapu i kowhiria, ko enei e rua e tohu ana kua kore te kakahu o roto e pai mo koe. .

A e hia nga wa he pai ake te whakarereke i o kakahu o roto?

Ko te tikanga, me whiriwhiri nga wahine i nga kakahu o roto hou mo ratou ano ia 3-6 marama.Ko te mea tenei na te 3-6 marama ka kite pea he rereke te ahua o te tinana o te wahine, me hoko e ia nga kakahu o roto hou e tika ana i runga i te huringa o te ahua o tona tinana.Ahakoa te nuinga o te wa e tiaki pai ana koe i ou kakahu o roto, kaua e neke ake i te 6 marama te roanga o te roa o te kakahu o roto, me te whakarereke i nga wa katoa hei tiaki i te hauora o te wahine.


Te wa tuku: Mei-26-2023